top of page
Vin Flasker

GÆSTEKOKKE

på BAR105

I uge 4 + 5 har vi overladt køkkenet til Christian og Jonn. De rykker ind med franske fornemmelser og charme for at sætte køkkenet på den anden ende.

De har sammensat et par uger der byder på fællesspisning om onsdagen og fransk bistro a la carte torsdag til lørdag.

Baren har fundet klassiske franske cocktails frem og sat franske vine på kortet

MENU

 

Poireaux vinaigrette 95,-
Syltet porre med vinaigrette, æg, kapers og persille

Pâte de campagne 110,-
Husets hjemmelavede landpâte serveret med sennep og sylt

Coquille Saint-Jacques gratinés 125,-
Gratinerede kammuslinger med sneglesmør og croutons

 

Poisson du jour 225,-
Dagens fisk med grøntsagsbarigoule og muslinge sauce

Cassoulet Toulousain 195,-
Cassoulet med coco blanc bønner, Toulouse pølse, confiteret and og ventreche

Steak au Poivre 225,-
Peberbøf af modnet okse med madagaskarpebersauce og pommes frites

 

Sélection de fromages 120 ,-
Franske oste med trøffelsennep og espalette gele

 

Profiteroles au chocolat 95,-
Profiteroles med vaniljeis og chokoladesauc
e

Åbningstider:

onsdag 17.00 til 22.00 (fællesspisning - reserver i forvejen)

torsdag 17.30 - 23.00

fredag og lørdag 17.30 til 1.30

Bordreservation på 40793590

facadeskilt_gult-06.png

bar & køkken

bottom of page