top of page
105_Mad-26.jpg

Nytårs Menu
105 og Fionia Gastro

Mette (bar 105) og Christian (fionia gastro) har sammensat en formidabel nytårsmenu.

Forkæl jer med en spansk inspireret tapas menu til årets sidste middag.

Nytårsmenu og vinmenu bestilles på mail: nytaar2023@fioniagastro.dk

Betaling via mobilepay 658653

Husk at oplyse dit navn, din mail og antal kuverter.

Du modtager en bekræftelse på mail når ordren er betalt. 

Sidste bestilling 26. december.

Afhentning søndag den 31. december mellem klokken 11-14

Telefon 4079 3590

Menu

Saltede mandler og marinerede oliven

snack

Paleta de Belotta

charcuteri af sortfodsgris

Ensaladilla med krabbe og estragon

cremet skaldyrssalat

Vildtfangede rejer med hvidløg og persille

store saftige rejer

 

Tortilla med aioli og røget paprika

den originale spanske

Chorizo fresca i sherry

frisk chorizo tilberedt i sherry

Bagte jordskokker med hasselnødder og trøffel

aromatisk vintersalat

Grillet pluma med chimichurri og padrons

vidunderlig mør udskæring af spansk gris med sprudlende dyb grøn krydderurtesalsa og grønne spanske pebrer

Mahon og Manchego med olivadaolia

klassiske modnede spanske oste med 105 oliventapanade


Chokoladetærte med rombraiseret ananas

dessert - dyb og frisk

Surdejsbrød

 

Pris pr kuvert 450,-

Desværre kan vi ikke justere menuen i forhold til allergier og specifikke kost ønsker.

 

Tilkøb af suveræn vinmenu fra Økologisk Vinimport

 

1 fl. Bobler: Cava Snou Criat en suro

Et væld af små fine gyldne og perlende bobler med smag af pærer, lime og tørret frugt.

Kan drikkes både til dronningetaler, al seafood, lyst kød eller desserter.

1 fl. Hvidvin: Blanc de Marges 2020

Druerne Parellada, Xarello og Malvasia er fermenteret og efterfølgende lagret på egefade. Læskende med en intens og frisk duft og smagen er harmonisk med let præg fra fadlagringen.

1 fl. Rødvin: Bernat Negre 2019

Håndplukket og gæret på vingårdens egne gærtyper og efterfølgende lagret i minimum 8 mdr på franske egefade.

En vin med duft og smag af modne frugter, balsamiske urter og med et velafbalanceret præg fra fadlagringen.

 

1. fl. Dessertvin: Garnatxa Ambre

Garnatxa fermenteret med skindkontakt og lagret i 36 mdr. på egefade

Vinen er sød og har en intens smag af tørret abrikos, ristede nødder og honning og afslutter med en forfriskende syrekant.

 

 

Pris vinmenu 595,-

 

 

nytårsmenu
mad på fad.jpg

Vinter Kalas

Bar 105 og Fionia Gastro inviterer til
Vinter Kalas i "den gamle brødfabrik" bag Bar 105

 Tag din kæreste, dine venner, din familie eller alle dine kolleger med. 

TIDSPUNKT

24 + 25 november, 1 + 2 og 8 + 9 december

Vi åbner dørene 17.30

MADEN

 Vi serverer mad på fad fra kl. 18.30

FAD 1.starters - en snebyge af snacks

FAD 2. under havets og isens overflade

FAD 3. Lykkelig gris i vintergløder m. vinterens grønt og sommerens gemmer.

FAD 4. Spaniens søde hjørne

PRIS

390,-

BOOK

Vi dækker op ved langborde i den gamle brødfabrik - du kommer selvfølgelig til at sidde sammen med dit selskab, men bordene fyldes op og fadene går rundt. book plads ved langbordene via linket her på hjemmesiden eller på sms 40540767

facadeskilt_gult-06.png

bar & køkken

bottom of page