T: 40 54 07 67


Nytårs Menu
105 og Fionia Gastro
Mette (bar 105) og Christian (fionia gastro) har sammensat en formidabel nytårsmenu.
Forkæl jer med en spansk inspireret tapas menu til årets sidste middag.
Nytårsmenu og vinmenu bestilles på mail: nytaar2023@fioniagastro.dk
Betaling via mobilepay 658653
Husk at oplyse dit navn, din mail og antal kuverter.
Du modtager en bekræftelse på mail når ordren er betalt.
Sidste bestilling 26. december.
Afhentning søndag den 31. december mellem klokken 11-14
Telefon 4079 3590
Menu
Saltede mandler og marinerede oliven
snack
Paleta de Belotta
charcuteri af sortfodsgris
Ensaladilla med krabbe og estragon
cremet skaldyrssalat
Vildtfangede rejer med hvidløg og persille
store saftige rejer
Tortilla med aioli og røget paprika
den originale spanske
Chorizo fresca i sherry
frisk chorizo tilberedt i sherry
Bagte jordskokker med hasselnødder og trøffel
aromatisk vintersalat
Grillet pluma med chimichurri og padrons
vidunderlig mør udskæring af spansk gris med sprudlende dyb grøn krydderurtesalsa og grønne spanske pebrer
Mahon og Manchego med olivadaolia
klassiske modnede spanske oste med 105 oliventapanade
Chokoladetærte med rombraiseret ananas
dessert - dyb og frisk
Surdejsbrød
Pris pr kuvert 450,-
Desværre kan vi ikke justere menuen i forhold til allergier og specifikke kost ønsker.
Tilkøb af suveræn vinmenu fra Økologisk Vinimport
1 fl. Bobler: Cava Snou Criat en suro
Et væld af små fine gyldne og perlende bobler med smag af pærer, lime og tørret frugt.
Kan drikkes både til dronningetaler, al seafood, lyst kød eller desserter.
1 fl. Hvidvin: Blanc de Marges 2020
Druerne Parellada, Xarello og Malvasia er fermenteret og efterfølgende lagret på egefade. Læskende med en intens og frisk duft og smagen er harmonisk med let præg fra fadlagringen.
1 fl. Rødvin: Bernat Negre 2019
Håndplukket og gæret på vingårdens egne gærtyper og efterfølgende lagret i minimum 8 mdr på franske egefade.
En vin med duft og smag af modne frugter, balsamiske urter og med et velafbalanceret præg fra fadlagringen.
1. fl. Dessertvin: Garnatxa Ambre
Garnatxa fermenteret med skindkontakt og lagret i 36 mdr. på egefade
Vinen er sød og har en intens smag af tørret abrikos, ristede nødder og honning og afslutter med en forfriskende syrekant.
Pris vinmenu 595,-

Vinter Kalas
Bar 105 og Fionia Gastro inviterer til
Vinter Kalas i "den gamle brødfabrik" bag Bar 105
Tag din kæreste, dine venner, din familie eller alle dine kolleger med.
TIDSPUNKT
24 + 25 november, 1 + 2 og 8 + 9 december
Vi åbner dørene 17.30
MADEN
Vi serverer mad på fad fra kl. 18.30
FAD 1.starters - en snebyge af snacks
FAD 2. under havets og isens overflade
FAD 3. Lykkelig gris i vintergløder m. vinterens grønt og sommerens gemmer.
FAD 4. Spaniens søde hjørne
PRIS
390,-
BOOK
Vi dækker op ved langborde i den gamle brødfabrik - du kommer selvfølgelig til at sidde sammen med dit selskab, men bordene fyldes op og fadene går rundt. book plads ved langbordene via linket her på hjemmesiden eller på sms 40540767
